A viccoldal és felhasználási feltételei, jogi tudnivalók


Jelen weboldal célja csupán a szórakoztatás, humoros tartalmak közzétételének feltételeinek megteremtése. A viccek.w3w.hu domain alatt található tartalmakat a weboldal felhasználói küldik be saját önszántukból, vállalva, hogy az üzemeltetők a tartalmakat a korlátlanul felhasználhatják, (weboldal keretein belül és kívül, a weboldal hírcsatornáján) megosztva az internetező közösséggel.

A weboldal felhasználói kizárólag olyan szöveges és egyéb tartalmakat tölthetnek fel, melyeknek felhasználását és jelen weboldalon történő utánközlését szerzői jogok nem korlátozzák, a tartalmak személyiségi jogokat, törvényt és az alapvető erkölcsi normákat nem sértenek. Elfogadják, hogy indokolt esetekben az adminisztrátorok a beküldött tartalmakat értesítés nélkül módosíthatják, a tartalom közzétételét elutasíthatják.

A viccoldal üzemeltetői és adminisztrátorai nem vállalnak felelősséget a felhasználók által beküldött, esetlegesen szerzői joggal védett tartalmak jogosulatlan megjelenéséért, nem áll módjukban minden vicc és egyéb beküldött tartalom jogtisztaságának ellenőrzése. A tudomásunkra jutott, szerzői vagy egyéb jogot sértő tartalmak az adminisztrátori ellenőrzéskor azonnali eltávolításra kerülnek. Amennyiben bizonyíthatóan tudomásod van ilyen tartalomról kérünk a viccek[kukac].w3w.hu email címen történő visszajelzésre, hogy mielőbb megtörténjen a tartalom eltávolítása a weboldalról.

A viccoldal látogatásával és használatával mindenki elfogadja, hogy kizárólag saját felelősségre és rendeltetésszerűen használja a weboldalt, az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak a használat során és a beküldött tartalmak megjelenése okából felmerülő bármilyen károkért.

Adatkezelés
A felhasználók által megadott személyes adatokat az adminisztrátorok a hatályos adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően kezelik, harmadik félnek kizárólag a törvényi kötelezettség teljesítése esetén kerülnek kiadásra. A tartalom beküldésekor megadott email-címek reklám és egyéb marketing célra nem kerülnek felhasználásra, kéretlen leveleket nem küldünk.

A viccek.w3w.hu domain alatti weboldal bizonyos elemei egyedi azonosítókat, cookie-kat helyezhetnek el felhasználók számítógépén. Böngészője beállításával lehetősége van letiltani a cookie-k működését.
A viccoldal lülső hirdetéseket jelenít meg.