Sport viccek

Olimpia, birkózás döntő, amerikai és orosz versenyző. A meccs előtt az amerikai edző a versenyzőjéhez:
- Jól jegyezd meg, amit az oroszról tudunk! Egyetlen meccset sem vesztett el! Tökéletes a „pretzel" szorítása! Semmi esetre se kerülj bele! Ha kivitelezi, véged van!
Megy a meccs, köröznek, kóstolgatják a másikat, stb. Orosz előrelendül, elkapja az amerikait, máris lenyomja, és kész a rettegett „pretzel" szorítás! A nézők csalódottan sóhajtanak, az edző a tenyerébe rejti arcát... nézni se bírja. Ekkor üvöltés hallatszik, a tömeg tombol! Az edző felkapja fejét, és látja, hogy az orosz repül, hatalmasat csattan. A kimerült amerikai odavánszorog és kétvállra teszi. Az edző ámul-bámul. Mikor végre az ünneplés után kettesben maradnak, megkérdi:
- Hogy tudtál kiszabadulni a szorításból? Eddig még senkinek sem sikerült!
- Nos, már majdnem feladtam. Majd beleőrültem az elviselhetetlen fájdalomba, amit az a kegyetlen szorítás okozott. Az utolsó pillanatban kinyitottam a szemem, és észrevettem, hogy a golyói pont az arcom előtt vannak. Gondoltam, nincs vesztenivalóm, utolsó erőmmel kinyújtottam a nyakam, és amilyen erősen csak tudtam, beleharaptam a tojásaiba. Hát mit mondjak, nem gondoltam volna, hogy ekkora erőt ad, ha az ember a saját golyóiba harap!


vicc értékelés:
(17 szavazat)